2021-05-15 07:51:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kellemes napra, izgalmas beszélgetésre, nagy felismerésekre számíthatsz

Napi horoszkóp május 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint nyugodt napra számíthatsz, de szükséged is van már erre a megnyugvásra, elcsendesülésre. Az elmúlt időszak eseményei mély nyomot hagytak a lelkedben. Érdemes lenne ezeket kibeszélni egy jó baráttal, aki szeretetteli tanácsaival, empátiájával sokat segíthet.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy beszélgetés során lényeges dologra ébredsz rá. Ez a felismerés aztán egy sor új dolgot indíthat el az életedben, amelyek később majd még különös jelentőséggel bírnak. Hallgass a megérzéseidre, ha válaszút elé kerülsz, mert most erős az intuíciód.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Eljött az a nap, amikor végre egy kicsit kedvedre tenghetsz-lenghetsz. Új ismeretségeket is köthetsz, kipróbálhatod csáberődet. Vigyázz, mert téged sem hagynak hidegen a történetek. Értékes tapasztalásaid lehetnek, amik előre segítenek az önismereti úton.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Párod, vagy valamelyik hozzátartozód azt szeretné, ha valamiben teljesen rábíznád magad. Ne ellenkezz, köss kompromisszumot, és módosíts az eredeti terveiden, mert később bebizonyosodik, hogy ez volt a helyes út. Az este meghitt beszélgetést hozhat, ami a lelked nyugalmát szolgálja.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Élményekkel teli esemény közeledik az életedben, aminek nem is tudod igazán, mekkora jelentősége lesz, de az előszelét már érzed. Az majd csak később fog megvilágosodni, valójában mi miért történt, de össze fog állni az egész kép.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Magánéleti kérdésekben ma mindenképp hallgass a megérzéseidre és a belső hangodra – az angyalok üzennek így. Közlekedés közben legyél különösen óvatos, mert a Mars helyzete balesetveszélyt jelez, de ezt elkerülheted, ha figyelsz.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ismét bizonyíthatod, hogy könnyűszerrel meg tudsz győzni másokat, érdekeltté téve őket egy neked fontos ügyben, sőt, a végén már teljesen a magukénak érzik a tervet. Ha eddig aggódtál is valami miatt, most sikerül szerencsésen tisztázni, és megszabadulsz a  szorongástól.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sokkal zárkózottabb vagy a kelleténél, pedig valaki szeretné bevallani neked az irántad érzett szeretetét, vonzódását. Ne utasítsd vissza a közeledést. Sok örömben lehet részed, ha vállalod a kapcsolódással járó érzelmi kockázatokat.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kellemes napra, izgalmas beszélgetésre, nagy felismerésekre számíthatsz, ha te is kellőképp nyitott vagy mások felé. Meglévő kapcsolatodat erősítheted vagy társra találhatsz.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Végre lazíthatsz, kipihenheted az elmúlt időszak izgalmait, és összeszedheted magad. Ha van valami, ami bánt, ma hozakodj vele elő. A szeretet, amivel mások fordulnak feléd, megnyugtat.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Remekül indul a nap, és ha elég nyitott vagy a lélek hangjaira, akkor ráébredhetsz, milyen mélyebb értelemmel bírnak a közelmúlt eseményei. Valaki segítségért fordul hozzád, mert érzi, hogy te tudod a válaszokat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Simulékonyságod révén kedvező helyzet alakul ki, újra bebizonyosodik, hogy érdemes mások érdekeit figyelembe venni. Azzal, hogy ilyen empatikusan viszonyulsz a környezetedhez, pozitív energiákat indítasz útjukra, amelyek aztán visszasugároznak rád is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: